286
talenten
geplaatst

Over ons

Wie zijn wij?

Binnen de arbeidsmarktregio Midden-Brabant werken gemeenten en UWV samen om talenten te bemiddelen naar werk bij werkgevers. Deze website is een initiatief van deze partijen gezamenlijk. Samen vormen zij het WerkgeversServicepunt Midden-Brabant.

Wat is onze missie?

Onze missie is om werkzoekende talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio. Er voor zorgen dat talenten gevonden kunnen worden en een eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt. En zeker voor die talenten die wat extra exposure kunnen gebruiken.

Wat is onze visie?

Een talent is meer dan een cv’! Daarom presenteren we onze talenten 24/7 met foto en video. Juist in de videopresentatie zit onze  kracht: werkgevers hebben vaak slechts enkele seconden nodig om een eerste indruk te krijgen van een kandidaat. Voor zowel de talenten als voor u als werkgever is deze dienstverlening gratis beschikbaar. We richten ons met name op talenten die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Hoe werken we?

De backoffice van Talent uit Midden-Brabant bestaat uit een klein en enthousiast team. Wanneer u interesse heeft in één van onze talenten, regelen zij dat u in contact komt met dit talent en – indien wenselijk – de werkmakelaar van de betreffende gemeente of UWV.
 

Wist u dat...

Talent uit Midden-Brabant speciaal opgezet is om werkzoekende talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?