286
talenten
geplaatst
<< terug naar zoekresultaten

Coach/begeleider non-profit sector / Coach/begeleider (probleem) kinderen

Vrouw
Referentie: 0733

Ik denk bij functies aan beroepen waar ik kan werken in een dynamische omgeving, waar ik dingen kan regelen én organiseren. Met name om daarbij problemen op te lossen zodat mensen beter tot zijn recht komen en zichzelf kunnen zijn. Ik maak gemakkelijk contact en kan eigenlijk met iedereen goed overweg. De non-profit sector is de aangewezen plaats waar ik het beste uit mijzelf haal. Ook op een school zie ik mijzelf (probleem)kinderen begeleiden die ergens tegen aan lopen.

Opleiding

HBO PABO Fontys, diploma behaald
(voorheen: Pedagogische Academie, St.Stanislaus, Tilburg)

Werkgerelateerde cursussen:
*Hospitality, GITP,
*Training persoonlijke effectiviteit, GITP
*Systeem kennis NAV en outlook , GITP
*Coaching GITP, modules e-learning,

Competenties

Aanpakker, Behulpzaam, Empathisch, Flexibel, Gedreven

Werkervaring

Gastvrouw en coördinator assessments bij de afdeling Organisatie Psychologie GITP Breda, Tilburg en Eindhoven
Met mijn nieuwsgierigheid naar mensen ontvang ik elke dag kandidaten die getest worden voor een (nieuwe) baan. Zij inspireren mij en dagen mij uit om van hun testdag een dag te maken waarin ze optimaal tot hun recht komen, betrokken zijn en welbevinden ervaren. Pas dan is de dag geslaagd. Met mijn enthousiasme en positieve kijk maak ik gemakkelijk contact en weet ik me te binden met elke kandidaat.
In overleg met de adviseurs weet ik de juiste toon te raken en ben ik een goed gewaardeerde sparringpartner.
In alle hectiek, die soms met een drukke dag gepaard gaat, weet ik de rust te bewaren en los de eventuele problemen snel op. Het is een uitdaging om deze belangrijke dag voor elke kandidaat soepel te laten verlopen. Een goed draaiende planning draag daar toe bij.
Werkzaamheden
- Coördineren werkzaamheden ,signalen oppikken en mensen op hun gemak stellen, beantwoorden van telefoon, administratie verwerken.
- Voorbereiden en plannen assessments onderdelen voor deelnemers
- Bewaken van de voortgang en adequaat handelen bij problemen en vragen

Tandartsassistente
Tandarts Smeets, Tilburg
Werkzaamheden:
Contact met patiënten , plannen van afspraken en verwerken van administratie. Signaleren van problemen en oplossingsgericht denken.

Invalleerkracht basisscholen

Beschikbaarheid

18-24 uur

Wist u dat...

Talent uit Midden-Brabant speciaal opgezet is om werkzoekende Talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?