286
talenten
geplaatst
<< terug naar zoekresultaten

Ontwerper / Maatschappelijk werker

Vrouw
Referentie: 0761

Ik heb de opleiding maatschappelijk werk gevolgd en afgerond. Ik ben creatief en wil dit graag inzetten. Ik denk hierbij vooral aan muziek en tekst schrijven. Ook schilderen vind ik er erg leuk. Door ervaring heb ik ontdekt dat ik graag met mensen werk. Ik vind het een uitdaging om een probleem in kaart te brengen. Om dan op zoek te gaan naar het beste antwoord of de weg te vinden naar de beste oplossing. Ik vind het fijn als iemand met een gerustgesteld gevoel weer weg gaat van een gesprek met mij. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iemand het gevoel heeft door mij gehoord te worden, serieus genomen te worden, betrokkenheid te voelen en dat het te merken is dat ik meedenk.

Opleiding

TOP traject (heden)

HBO Maatschappelijk Werk
Diploma behaald

VDAB opleiding polyvalent bediende
Diploma behaald

HAVO
Diploma behaald

Competenties

Behulpzaam, Creatief, Kan goed luisteren, Zelfstandig

Werkervaring

Oikonde
Brugge, Belgiƫ
Verantwoordelijkheden: bezoek bij pleeggezinnen of gezinnen die in aanmerking kwamen voor pleegzorg, gesprekken voeren met pleegkinderen, telefoneren, verslaggeving, bijwonen vergaderingen

Maaltijdbegeleider
Rust- en verzorgingstehuis De Zonne
Verantwoordelijkheden: maaltijdbegeleider bij dementerende ouderen/maaltijden aanbieden aan dementerende bejaarden

Kantoorbediende
Ontwikkelingssamenwerkingsorganisatie Tearfund

Beschikbaarheid

Fulltime (36/40 uur)

Wist u dat...

Talent uit Midden-Brabant speciaal opgezet is om werkzoekende Talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?