286
talenten
geplaatst
<< terug naar zoekresultaten

Verkoper / Customer Service Sales / Teamleider

Man, 43 jaar
Referentie: 0767

Proactieve, enthousiaste en flexibele finance- en salesprofessional met
een bewezen trackrecord van bijna 6 jaar op een internationale GL-afdeling.
Het vermogen om processen te leren en relaties te ontwikkelen blijkt uit mijn opkomst van medewerker tot accountant en uiteindelijk teamleider binnen 2,5 jaar. Betrokken bij alle aspecten van de GL-afdeling, van actieplanning met de manager en succesvol leiding geven aan teams op de afdeling. Flexibiliteit tonen bij het omgaan met de eisen van de lokale controllers en de eisen en tijdslimieten van de GL-teamleden. Out of the box denken om de
processen te verbeteren en de procedure af te sluiten.

13 jaar ervaring in internationale verkoop. Daarbij een klantenbestand opgebouwd met een omzet van 750.000 euro en een verkooppijplijn van ca. € 1,5 miljoen. Kennis en vaardigheden heb ik ontwikkeld om het klantenbestand te laten groeien en significante groeiresultaten te behalen. Ervaring met werken in kleine familiebedrijven tot multinationale organisaties.

Vriendelijke en benaderbare persoonlijkheid. Bedreven in het samenwerken met andere afdelingen en het leiden van teams, om onafhankelijk te werken en mijn doelen en doelstellingen te bereiken.

Opleiding

BA (Hons) Business Administration 2:1
Bolton University

Competenties

Behulpzaam, Flexibel, Geduldig, Sociaal, Leiderschap

Werkervaring

Export Sales Manager
Martech UK Ltd

GL Team Leader, Accountant and Associate
Newell Rubbermaid

Inside Sales Support
Erico

Beschikbaarheid

Fulltime (36/40 uur)

Wist u dat...

Talent uit Midden-Brabant speciaal opgezet is om werkzoekende talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?