286
talenten
geplaatst
<< terug naar zoekresultaten

Administratief medewerker / Medewerker klantenservice / Commercieel medewerker

Vrouw, 48 jaar
Referentie: 0780

Als administratief medewerker zou ik graag een afwisselende baan vinden met een combinatie van klantcontact, het regelen en organiseren, de Nederlandse en Engelse taal. Mijn ideale werkgever bevindt zich maximaal 25 kilometer van Waalwijk en is een overheidsinstelling, onderwijs- of een zorginstelling. Maar ik sluit geen enkele branche op voorhand uit.

Opleiding

WFT (wet financieel toezicht) basisdeskundigheid (cursus), diploma behaald 2017 | WFT (wet financieel toezicht) schade particulier (cursus), diploma behaald 2016 | WFT (wet financieel toezicht) Zorg (cursus) 2016 | Opleiding Secretaresse (MEAO), diploma behaald 1994 | MAVO-4, diploma behaald 1990

Competenties

Betrouwbaar, Zelfstandig, Servicegericht, Contactueel, Organisatietalent

Werkervaring

Klantenservicemedewerker Alcura
December 2020
Telefonisch benaderen van gebruikers van medische hulpmiddelen om een vervolgbestelling te plaatsen of een vervangend product aan te bieden.

Medewerker klantenservice Brabant Water
Sep. 2019 – november 2020
Telefonische aan- en afmeldingen verwerken in de database. Meterstanden verwerken in de database. Gesprekken zijn zowel in het Nederlands als Engels. Daarnaast verwerkte ik de gegevens op de overeenkomsten die mensen hebben gecontroleerd en aangevuld.

Telefonist Onderwijsgroep Tilburg
Dec. 2018 - sep. 2019
Het telefonisch aannemen van ziekmeldingen van leerlingen. Deze verwerken in Magister en Eduarte. Daarnaast alle telefoongesprekken aannemen voor 15 locaties en deze of doorverbinden naar de juiste persoon, of zelf afhandelen of een terugbelverzoek maken via Outlook.

Commercieel medewerker binnendienst (telefonische verkoop) Kunst.nl
Juni 2018 - okt. 2018
Koude acquisitie

Medewerker klantenservice CZ
Aug. 2017 - okt. 2017
Eindejaarsproject

Medewerker klantenservice Zilveren Kruis/Achmea
Sep. 2016 - dec. 2016
Eindejaarsproject

Beschikbaarheid

32-40 uur

Wist u dat...

Talent uit Midden-Brabant speciaal opgezet is om werkzoekende Talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?