286
talenten
geplaatst
<< terug naar zoekresultaten

Verzorgende / Helpende ouderenzorg / Gastheer

Man, 32 jaar
Referentie: 0791

Ik werk graag met mensen, ik ben een aanpakker en een prater. Daarnaast ben ik het liefst fysiek bezig en stel ik mij graag dienstbaar op. Ik ben een optimist en vlieg situaties meestal positief aan.

Ik heb ervaring met werken als gastheer in een klein team van 5 à 10 krachten. In de horeca heb ik geleerd duidelijk te communiceren, grenzen aan te geven, maar nooit de gastvrijheid uit het oog te verliezen. Door de drukte ben ik gewend om structuur aan te brengen in ingewikkelde of onvoorziene werksituaties. Bovendien ben ik flexibel inzetbaar en heb ik geen 9 tot 5 mentaliteit. Tenslotte heb ik meerdere evenementen georganiseerd zoals proeverijen en sportwedstrijden.

Het luisteren naar mensen, plannen, en omdenken (‘wat kan nog wel in plaats van niet meer’) zijn dingen die mij liggen. Om die reden ga ik ook het liefst in de zorg aan de slag.

Opleiding

Fontys Academy for Creative Industries: Minor Transmedia Storytelling
Fontys Academy for Creative Industries: Communicatie (IEMES)
Hogeschool van Amsterdam: Minor Schrijven & Redigeren
Fontys Hogeschool voor Journalistiek: Journalistiek

Competenties

Behulpzaam, Geduldig, Open, Communicatief vaardig, Nieuwsgierig

Werkervaring

Restaurant De Burgerij: Gastheer / bediening
Restaurant RAW: Gastheer / bediening
Trailrunning Community: Race Director / Promotor

Beschikbaarheid

24-32 uur

Wist u dat...

Talent uit Midden-Brabant speciaal opgezet is om werkzoekende Talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?